ESCOLA OBERTA A LES FAMÍLIES



Aquests curs és el  cinquè  any que portem a terme l'experiència de fer un tema dins la nostra programació educativa que implica la participació de les famílies.
Fonamentalment té com a objectiu compartir activitats família-escola.
Els nens i nenes experimenten i observen les diferents activitats proposades per les famílies: contes,titelles,tot tipus de tallers,música,....actúen participant i mimetitzant als adults.
Partint d'aquestes reflexions i amb l'experiència tant positiva dels cursos passats des de l'equip, a l'hora de fer la programació del curs hem engegat aquest projecte amb les nostres famílies de la llar d'infants.
Les diferents propostes de les activitats,han d'estar d'acord amb les inquietuds i expectatives de les famílies.Per això les educadores convidem a les famílies per què s'animin a compartir aquesta experiència tant bonica amb els seus fills i filles, cal informar a l’educadora de Que? Com? Quan? Voleu participar.
El més important és que tothom que ho desitgi tingui l'oportunitat de participar en el taller   " Expressa't com vulguis".L'Equip Educatiu creu que és un projecte engrescador que ens permet obrir l'escola a les famílies perquè participin en les nostres activitats.
ENDAVANT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Comentarios

Entradas populares de este blog

TREBALLANT LA PRIMAVERA