INICIEM UN NOU PROJECTE A LA LLAR:

Iniciem, després de molt de temps de parlar-ne, a partir d'aquest mes d'abril, un nou projecte amb Taules de llum, que formarà part com a activitats del projecte curricular de l'escola.
Hem pogut adquirir 4 taules de llum gràcies a una subvenció que l'Ajuntament va entregar a l'ampa de la llar d'infants i, que juntament amb l'Equip Educatiu, es va arribar a un acord per tal de dur a terme aquest projecte.

Les Taules de llum son una caixa-taula amb llums fluorescents en el seu interior i amb superfície d'un material translúcid per poder experimentar amb transperències.
Utilitzarem diferents materials per experimentar : paper de cel.lofana ,palletes de colors,sorra,herbes,pedretes, fulles,sal de colors....i mil coses que podem imaginar!!!!

Els nens i nenes podran veure a passar la llum a través dels objectes que els hi donem,podren veure canviar els colors dels papers de cel.lofana si els posem un sobre de l'altre ,com brillen els objectes...etc

El més important per fer aquesta activitat és tenir les taules en una classe fosca per tal de poder veure millor els colors fluorescents.

Estem molt contentes de poder engegar aquest projecte gràcies a tots vosaltres!!.



.-Equip Educatiu.-

Comentarios

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

TREBALLANT LA PRIMAVERA